Våra tjänster

Här nedan hittar du olika städ tjänster som vi erbjuder till dig som kund. Klicka in dig på den städ alternativ som passar bäst in på det du är i behov av. Har du en förfrågan om en annan tjänst så kan du alltid skicka in en förfrågan via vår formulär eller kontakta oss för mer information.

Kontorsstädning

Vi städar olika sorter av kontor inget är för litet eller stort vi tar oss an all slags av kontor och vi kommer överens med dig som kund när du vill att det skall städas och vad det är som skall rengöras.

Industristädning

Industristädning kräver de bästa utrustning och maskiner. Industristädning innebär att hålla industrigolvet rent är en av de tjänster vi kan erbjuda våra industrikunder

Flyttstädning

Städningen för flytt är väldigt viktigt oavsett om du bor i en hyresrätt eller bostadsrätt skall bostaden vara väl städad och rengjord vid köparens tillträde så att personen känner att han tar emot en ren bostad.

Trappstädning

Städning för trapphus är väldigt viktig att hålla dem rena och fräscha då dem behåller livslängden vid städning och personerna i trapphuset kan känna att det är rent i deras trappuppgång.

Byggstädning

Vid ombyggnad/renovering eller nybygge så behöver både bostad och lokaler grovstädas och finstädas innan man flyttar in. Vi har stor erfarenhet av detta och vi anpassar städningen efter dina krav och önskemål.

Storstädning

En gång per år väljer en del av kunderna att få ett mer grundlig städning av sina kontor, lager och andra ytor så att man inte missar vissa delar som samlar på sig smuts som blir svårare att få bort.

Fönsterputs

Vi putsar alla typer av fönster för både företag och privatpersoner. Att ha ett rent fönster i hemmet ger en känsla av renhet och att putsa fönster och få ett glasklart resultat är inte helt lätt.

Golvvård

Ett golv som underhålls regelbundet får längre livslängd, blir lättstädat och ser vackrare ut. Det blir mer ekonomiskt för er. Vi utför golvvård på alla typer av golv.

Huvudkontor

Göteborg
073-627 40 30
Salviaterrassen 13
424 40 Göteborg

Information

Villkor
Vanliga frågor
Kontakt

Sociala Kanaler

följ oss gärna i våra sociala kanaler: