Våra tjänster

Kontors stadning
Kontorsstädning

Vi utför all slags kontorsstädning. Ingen kontorsstädning är för stor eller för liten. Vi arbetar hos små, medelstora och stora företag. Du har fri valmöjlighet när det gäller vilka dagar vi ska städa ert kontor, både dagtid och kvällstid. Alla kunder har olika behov av lokalvård och vi anpassar oss efter kundens önskemål och frekvens.

Storstädning
Storstädning

En gång per år väljer många kunder att komplettera den dagliga eller veckovisa städningen med en storstädning. Storstädning lämpar sig för alla typer av lokaler och utrymmen för att göra rent på speciella ytor, lätt- som svåråtkomliga för att garantera en hög renlighet.

flytt stadning
Flyttstädning

Flyttstädning är mycket viktigt oavsett om du bor i en hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Städningen är en del i överlåtelsen och har inte annat avtalats skall bostaden vara väl städad och rengjord vid köparens tillträde. Här kan vi hjälpa dig med din flyttstädning, storstädning av bostaden till ett förmånligt pris Vi har en lång erfarenhet av flyttstädning och vi samarbetar idag med mäklare och flyttfirmor

trapp stadning
trappstädning

Vi sköter trappstädning för flera fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Göteborg. Alla uppdrag planeras utifrån dina specifika krav och önskemål och planeras även efter årstiderna.

industri stadning
Industristädning

Industristädning kräver de bästa utrustning och maskiner. Industristädning fungerar likadant som kontorsstädning alltifrån daglig rengöring av ytan till att plocka undan diverse saker. Industristäd är att hålla industrigolvet rent är en av de tjänster vi kan erbjuda våra industrikunder.

bygg stadning
Byggstädning

Vid ombyggnad/renovering eller nybygge så behöver både bostad och lokaler grovstädas och finstädas innan man flyttar in. Vi har stor erfarenhet av detta och vi anpassar städningen efter dina krav och önskemål. våra industrikunder.

fönsterputs
Fönsterputs

Vi har många års erfarenhet av fönsterputsning. Vi putsar alla typer av fönster för både företag och privatpersoner. Att putsa fönster och få ett glasklart resultat är inte helt lätt. Familj Miljö hjälper dig med din fönsterputsning så du får mer tid över.

Golvvård

Ett golv som underhålls regelbundet får längre livslängd, blir lättstädat och ser vackrare ut. Det blir mer ekonomiskt för er och även för fastighetsägaren. Vi utför golvvård på alla typer av golv som tex, sten, linoleumgolv, samt rengörning av mjuka mattor. Vi behandlar golv med vax eller polish till en blank och fin yta. Vi oljar in trägolven till en len yta. Vi använder oss av miljömärkta kemiska produkter i största möjliga utsträckningar.

Huvudkontor

Göteborg
073-627 40 30
Salviaterrassen 13
424 40 Angered

Information

Villkor
Vanliga frågor
Kontakt

Sociala Kanaler